Šokolaadikook
Valmistusaeg: 40-60 min
1. Murra šokolaad tükkideks. Lisa või. Sulata need pliidil või veevannil aeg-ajalt segades. Sega juurde suhkur ning lase veidi jahtuda.
2. Lisa ükshaaval segades munad. Viimasena sõelu juurde nisujahu. Sega ühtlaseks. Kalla tainas lahtikäivasse koogivormi.
3. Puista peale pekanipähkleid ning küpseta 200-kraadises ahjus 25 minutit.
4. Valmis kook on pealt küpsenud, aga seest veel pehme. Lase koogil enne serveerimist vormis jahtuda – kasvõi järgmise päevani. Serveeri jäätisega või maasikatoormoosiga.
2. Lisa ükshaaval segades munad. Viimasena sõelu juurde nisujahu. Sega ühtlaseks. Kalla tainas lahtikäivasse koogivormi.
3. Puista peale pekanipähkleid ning küpseta 200-kraadises ahjus 25 minutit.
4. Valmis kook on pealt küpsenud, aga seest veel pehme. Lase koogil enne serveerimist vormis jahtuda – kasvõi järgmise päevani. Serveeri jäätisega või maasikatoormoosiga.
Koostis | Koostis- ja maitseained | |
300 g | Tume šokolaad suurte pähklitega | |
200 g | Või | |
200 g | Suhkur | |
4 tk | Muna | |
1 spl | Nisujahu | |
Soovi korral vanillsuhkrut | ||
Pekanipähklid |
Allikas: Oma Maitse