Praetud ahvenamari hapukoorega
Valmistusaeg: kuni 20 min
1. Eemalda toorelt ahvenamarjalt näppudega nokkides või vispliga segades kiled.
2. Prae peeneks hakitud sibulad pannil võis keskmisel kuumusel parajalt klaasjaks, selleks kulub 5–7 minutit. Vala hulka ahvenamari ja prae aeg-ajalt segades läbi. Kui marjamass ei ole enam läbipaistev, vaid valkjas,lisa hapukoor ning maitsesta soola ja pipraga.
3. Rösti leib kergelt krõbedaks ja määri segu leivale. Kaunista maitserohelise või muu meelepärasega.
2. Prae peeneks hakitud sibulad pannil võis keskmisel kuumusel parajalt klaasjaks, selleks kulub 5–7 minutit. Vala hulka ahvenamari ja prae aeg-ajalt segades läbi. Kui marjamass ei ole enam läbipaistev, vaid valkjas,lisa hapukoor ning maitsesta soola ja pipraga.
3. Rösti leib kergelt krõbedaks ja määri segu leivale. Kaunista maitserohelise või muu meelepärasega.
Koostis | Koostis- ja maitseained | |
300 g | Ahvenamari | |
3 tk | Sibul | |
Praadimiseks õli | ||
Sool | ||
Must pipar | ||
100 g | Hapukoor |
Allikas: Oma Maitse
Autor: Tuuli Mathisen